Halloween leaseholder

Halloween in Tivoli

Would you like to become a leaseholder in Tivoli? We are always interested in partners with good concepts or a smart business plan. For Halloween and Christmas in Tivoli we are specifically interested in leaseholders with a product range / business concept especially suited to Halloween or Christmas.

 1. Halloween i Tivoli siden 2006

  Halloween i Tivoli er på ingen tid blevet en tradition. Siden sæsonens første år i 2006 har besøgstallet ligget stabilt på mellem 250.000 og 301.000 gæster, med udvidelsen i 2014 steg besøgstallet til 523.000. De svenske gæster var meget glade for, at uge 44 hvor de har ferie nu var med i sæsonen. Vi kan tillade os at konkludere, at konceptet fungerer og vores gæster er begejstrede for sæsonen. Vi arbejder til stadighed på nye tiltag, herunder nye bodlejere med et spændende sortiment, og tiltag til forbedring af koncept og scenografi, for derigennem at fastholde sæsonens tiltrækningskraft. 

  Halloween i Tivoli har tidligere ligget i uge 42, hvor de fleste skoler holder efterårsferie, men i hhv. 2012 og 2014 har vi udvidet sæsonen. Halloween sæsonen har så stort et potentiale og så stor en gæstetilfredshed at den fremover vil være i uge 42-44, så får vi også den ’rigtige’ Halloween med i sæsonen, altså Allehelgensaften den 31. oktober. 

  Halloween i Tivoli er baseret på ”hyggelig uhygge”. Scenografien og aktiviteterne er af en art, der appellerer til børn og som dermed ikke er skræmmende. Halloween i Tivoli henvender sig således primært til børnefamilier, men erfaringen er, at Haven også besøges af mange andre grupper af gæster. 

  Bodlejere, der, i kraft af deres sortiment, kan lave forskellige aktiviteter i og ved deres bod vil være et stort plus i forhold til konceptet og give gæsten en ekstra oplevelse. 

  Under Halloween i Tivoli pyntes Haven med over 15.000 græskar. Gartnerne dekorerer Havens bede og bodernes tage overdådigt med efterårsstauder og andre planter og materialer, der hører årstiden til. Scenografien består af fugleskræmsler, edderkopper og hvad der ellers hører med til at skabe den rette Halloween-stemning. 

  At besøge Tivoli under Halloween sæsonen er en anderledes oplevelse end om sommeren og igen anderledes end til julesæsonen. Vi har tematiseret underholdning til alle aldre og Tivolis kendte figurer fra Pantomimeteatret, Harlekin, Columbine og Pjerrot, er gået ned fra scenen og ud blandt gæsterne. 

  Under Halloween i Tivoli optræder Tivoli-Garden og bl.a. Græskarbandet, bestående af drenge fra Tivoli-Garden, der spiller et særligt Halloween-repertoire. Børn, der har lyst til at komme udklædte, kan deltage i konkurrencen om dagens sjoveste, bedste og mest skøre udklædning. Danmarksmesterskabet i Kæmpegræskar afvikles den første lørdag og de deltagende græskar udstilles i resten af sæsonen. I Glassalen og Koncertsalen opføres forskellige teaterforestillinger hvert år. 

  Der er således masser at opleve, iagttage, prøve, blive inspireret af og ikke mindst købe i de mange forskellige boder under Halloween i Tivoli. Har du et interessant sortiment, der passer ind i Halloween-konceptet eller til Tivoli overordnet set, og du kunne tænke dig at sælge dette fra en bod i Haven under Halloween i Tivoli, vil vi meget gerne høre fra dig.

Contact

Become a leaseholder

If you are interested, please write bod@tivoli.dk with information about your business and your product range.

e-mail

Tern_billede_2-tiny